Indmeldelsesblanket

Du er her

Udstiller

Kunne du også tænke dig at udstille din hest i de smukke omgivelser på Brahetrolleborg Gods, synes vi naturligvis at du skal melde dig ind i foreningen. Dette er dog frivilligt! (Se nedenfor).

Støttemedlem

Man behøver ikke at være udstiller eller hesteejer, for at være medlem.

Synes man alene, at skuet er en Fynsk tradition, der er værd at bevare - eller sagt på en anden måde - er man en nostalgisk sjæl - der på samme tid kan lide dyr, mennesker og gamle herregårde - så melder man sig ind for at sikre, at dette enestående arrangement fortsætter.

Ved at være medlem sikrer man sig også adgang til foreningens (hyggelige) generalforsamling, hvor man, foruden retten til indflydelse, kan nyde kaffe og kage - på foreningens regning - i selskab med hesteglade mennesker.

Medlemsskab af foreningen!

Flere måder at blive medlem på:

1.  Hvis man melder en hest til Brahetrolleborgskuet, kan man samtidig melde sig ind i foreningen ved at overføre                                           kontingentet, kr. 150,- (enkelt person)  til den oplyste konto i feltet:

>>Medlemskab kr. 150,- betalt til:  Sparekassen Faaborg, reg. nr.: 0828  konto nr.: 802-01-30165<<

Ønsker man Familie-medlemsskab, skal man benytte inmelelsesblanketten. Se 2, herunder.

2. Man kan hente og udfylde indmeldelsesblanketten her på hjemmesiden, og sende den, enten som e-mail, eller                 med posten.

3. Man kontakter et medlem af bestyrelsen, og beder om at få en blanket, og evt. et indbetalingskort tilsendt.

Klik i øverste højre hjørne af blanketten for en printvenlig version.

Velkommen i foreningen!

Udfyld blanketten og bliv medlem af foreningen