Skue

Brahetrolleborgforeningen blev oprettet i 1891, som et redskab til at fremme avlen af køre- og rideheste.

For at se om de, gennem tiderne, skiftende avlsmål,blev nået,var det vigtigt at kunne samle, og sammenligne, hestene år for år - gennem afholdelse af hesteskuer.

Med stor velvilje fra Brahetrolleborg Gods har skuet - med få undtagelser - altid været afholdt her, og foreningens har gennem alle årene bestræbt sig på at udfylde de prægtige rammer så udstillerne, deres heste og så sandelig også publikum, får en så god og minderig dag som muligt.

Kunne du tænke dig at blive en del af foreningen, skal du klikke på medlemsskab.

Kunne du tænke dig at udstille din hest i disse smukke omgivelser, skal du klikke på SKUE > tilmelding.