Generalforsamling

Den årlige generalforsamling er rammen om årets sociale begivenhed i foreningen, hvor medlemmer og bestyrelse mødes over en kop kaffe og ”en bi’ brø’” og i en afslappet stemning drøfter året der gik, og hvad der skal ske i året der kommer.

Aftenen krydres ind i mellem med spændende indslag fra hesteverdenen.

Afvikling

Ordinær generalforsamling afholdes hvert år inden 15. april.

Til ordinær generalforsamling indkalder bestyrelsen med 3 ugers varsel pr. e-mail og ved opslag på foreningens hjemmeside.

Dagsordenen skal fremgå af mødeindkaldelsen.

Ekstrordinær generalforsamling afholdes, når formanden bestemmer det, eller når mindst 20 medlemmer

skriftligt til formanden fremsætter ønske herom med angivelse af, hvad der ønskes forhandlet.

Se mere, klik på >Love< se Generalforsamling

Indkaldelse GENERALFORSAMLING 2018

Aftenens gæst

Aftenen sluttede med en spændende beretning om Brahetrolleborgs opståen og videre udvikling. Den Lokale pastor, Ole Buhl Nielsen forstod kunsten at gøre sit publikum nysgerrige - så vi må håbe at vi næste år får resten af udviklingen og historien op til i dag.

Bestyrelsen består efter generalforsamlingen af:

Niels Frovin

Tina Kirkegaard Eriksen

Elisabet Jørgensen

Jane Jensen (nyvalgt)

Gerd Oxholm

Sidste beretning

For 30. - og sidste gang - aflægger Inge Lise Ulrich formandens beretning.

Som det kan ses, var mange af foreningens trofaste medlemmer mødt op, og bidrog til en hyggelig aften, og fejringen af den afgående formand

I sin egenskab af næstformand holdt Niels Frovin en flot tale for den afgående formand, udnævnte hende som æresmedlem og overrakte blomster, æresplaquette og, selvfølgelig - en hest!

Et uadskilleligt makkerpar

Gennem 30 år har formanden og kasserer Leif Rasmussen arbejdet tæt sammen. Inge Lise fortsætter heldigvis med en del af sine nuværende opgaver for, som hun sagde med et smil, hvad skal jeg ellers lave?!

Hun skal dog skynde sig, hvis hun skal indhente Leif's mere end 50 år som kasserer!i

Referat - Generalforsamlingen 2016

Til trods for bestyrelsens opfordring til de ygre venner af BT foreningen, fortsætter bestyrelsen uændret.

MEN - der skal friske kræfter til, så endnu en opfordring til at melde sig til bestyrelse- og/eller ordniingsudvalget.

Generalforsamlingen 2015

Bestyrelsen fortsætter uforandret efter en stille og rolig generalforsamling.

Efter det formelle var overstået, fortalte

Niels Erhardt Sørensen

meget levende om Amishfolket i USA . Foredraget var ledsaget af en spændende billedserie.

Også en beretning fra Niels Erhards tur til Berlin med 7 Jyske Heste og en hjemmelavet kanon, fik vi. Ikke kedeligt!