Medlemsskab


På grund af Corona pandemien, må vi desværre meddele vores trofaste udstillere og venner, at


SKUET I 2020 ER AFLYST

Samtidig vil vi gerne sige at 


VI GLÆDER OS ENORMT TIL AT SE JER I 2021

helt præcist lørdag d. 17 juli

Medlemsskab
For at se underpunkterne i menuoverskriften:  Klik på menupunkterne,

Udstiller


Kunne du også tænke dig at udstille din hest i de smukke omgivelser på Brahetrolleborg Gods, synes vi naturligvis at du skal melde dig ind i foreningen. Dette er dog frivilligt! (Se nedenfor).


Støttemedlem


Man behøver ikke at være udstiller eller hesteejer, for at være medlem.

Synes man alene, at skuet er en Fynsk tradition, der er værd at bevare - eller sagt på en anden måde - er man en nostalgisk sjæl - der på samme tid kan lide dyr, mennesker og gamle herregårde - så melder man sig ind for at sikre, at dette enestående arrangement fortsætter.

Ved at være medlem sikrer man sig også adgang til foreningens (hyggelige) generalforsamling, hvor man, foruden retten til indflydelse, kan nyde kaffe og kage - på foreningens regning - i selskab med hesteglade mennesker.


Medlemsskab af foreningen!


Flere måder at blive medlem på:


  1. Hvis man melder en hest til Brahetrolleborgskuet, kan man samtidig melde sig ind i foreningen ved at overføre kontingentet, kr. 150,- til den oplyste konto i feltet:

>>Medlemskab kr. 150,- betalt til:  Sparekassen Faaborg, reg. nr.: 0828  konto nr.: 802-01-30165<<

  1. Man kan hente og udfylde indmeldelsesblanketten her på hjemmesiden, og sende den, enten som e-mail, eller med posten.

Klik på "indmeldelsesblanket" foroven i menupunktet medlemsskab, så får du adgang til Indmeldelsesblanketten, som kan udskrives derfra. Beløbet, 150 kr. indbetales på ovenstående kontonummer, mærket "Nyt medlem", samt navn og adresse.

  1. Man kontakter et medlem af bestyrelsen, og beder om at få en blanket, og evt. et indbetalingskort tilsendt.


Velkommen i foreningen!