Aktuelle

SKUET 2018

FOTOGRAFERET AF LONE FALCK

Traditioner er der mange af på det gamle skue.

Morgenmødet for dommere, sekretærer, ordningsudvalg og bestyrelse, er en af dem. Mens kaffen, rundstykkerne og en lille en nydes, giver formanden de sidste designer.

Foreningens nye formand, Tina Kirkegaard Eriksen var glad for supporten fra den mangeårige, nu afgåede formand Inge Lise Ulrick.

Formiddagshygge ved snorene, mens dommere og sekretærer arbejdet seriøst med bedømmelserne.

Jens Dall og hans smukke Frederiksborg tospand gav gratis køreture rundt om slottet.

Traditionen tro. Ejnar Hansen og hans trofaste fjordheste sørgede som altid for at banen var jævn og fin at færdes på

FORMIDDAGSTEMNING

Dobbeltklik på det enkelte billede for at se det i originalstørrelse. Højreklik for at kopiere.

Beslagsmed Klaus Hansen ville gerne slå et slag for Varmeskoning, og viste dagen igennem hvordan man gør det

Lisbeth Holst Gundersen fra Munkebo udstillede igen i år sine malerier og bronzefigurer i Café Krybben.

Denne smukke bronzehest skænkede kunstneren som ærespræme - i konkurrencen om skuets måske mest eftertragtede titel:

BEST IN SHOW

Formiddagen går med bedømmelser og sløjfeoverrækkelse.

Når det er overstået kan man frit besøge agilitybanen, eller tage en tur i hestevogn

Billeder fra 2014

Nyd Lone Falcks flotte stemningsbilleder fra årets skue.

Klik på et billede for at få det i stor størrelse. Klik på pilene under det store billede for at gå frem el. tilbage. Tryk på Esc. for at komme tilbage til de små billeder igen.

Billederne må gerne kopieres!

Årets bedste fadøl

er den arangører og dommere nyder efter, endnu, et veloverstået skue.

Og hvor var det dejligt at se at vores fantastiske udstillere selv fjernede deres overskydende hø.

Det giver lidt mindre arbejde til Ordnings-udvalget, der mødes søndag morgen for at fjerne de sidste spor.

Skuet 2017, herunder foreviget i Lone Falcks dejlige billeder

Der kan frit kopieres fra siden